Gamle konkurranser

Konkurranser

Vi på Makerspace ønsker å invitere alle studenter på IT-studier til en vennskapelig konkurranse. Konkurransen er enkel, lag noe som er kult. Vi ønsker ikke å sette noen begrensninger i første omgang, vi vil bare ha størst mulig WOW!-faktor.

Ønsker du å lære mer om de praktiske ferdighetene som trengs for å gjennomføre prosjekter som går over flere disipliner? Ønsker du å være en bidragsyter for kollektiv utvikling og forbedring? Eller har du bare lyst til å lage noe, men trenger et vennlig spark bak? Du kan enten lage et prosjekt alene, eller i gruppe. Antall medlemmer i gruppen bestemmer dere selv.

Nå har du muligheten til alt dette, pluss litt til. Har du ikke noe god idè på hva du skal lage? Det er flere dyktige mennesker som jobber på Makerspace, som kan hjelpe deg med å komme i gang med et prosjekt.

De 3 beste prosjektene kommer til å få et diplom, som fint kan brukes i jobbsøking, da det viser entusiasme, kreativitet og at du håndterer å gjennomføre prosjekter.

For at dere skal få tid til å lage noe som faktisk er kult, så kommer konkurransen til å vare fra 1. Februar til 1. Mars. Hvis det er godt oppmøte på denne konkurransen, så kommer jeg til å prøve å få inn dommere som jobber i næringslivet, noe som gir dere muligheten til å vise dere frem for potensielle arbeidsgivere.

Informasjonsmøte med pizza blir holdt 1. Februar, kl 16:15 på Makerspace.

Påmelding skjer her: https://goo.gl/forms/fuTtvJCuT2t70oGp2 før 1. Februar.

Det er kun påmeldte som får pizza, men andre kan også møte opp på informasjonsmøte og melde seg på etter møtet.

 

tl;dr

  • Konkurransen går fra 01.02-2017 til 01.03-2017
  • Det kuleste prosjektet vinner
  • Priser:
  1. plass: Gavekort på 1500 kr på komplett.no og diplom
  2. plass: Gavekort på 500 kr på komplett.no og diplom
  3. plass: Diplom
  • Pizza under informasjonsmøtet til alle som har meldt seg på innen 31. Januar
  • Informasjonsmøte 1. Februar, kl. 16:15
  • Påmelding: https://goo.gl/forms/fuTtvJCuT2t70oGp2